Osvrt na 4. Bjelovarski kesizubac

Ovaj vikend u Bjelovaru održao se 4. Bjelovarski Kesizubac.Ovaj već priznati rukometni turnir, zbog mjera vezanih uz pandemiju Covida-19, održan je u nešto manjem obujmu nego inače. Tako su na turniru nastupile po četiri ekipe u svakom godištu, a to su Rk Maksimir Pastela,Rk Dubrava,Rk Feniks, Rk Rudar,Mrk Sesvete i domaćin Rk Bjelovar.Ekipe su odmjerile snage po godištima,a poredak ekipa je slijedeći:

U11

 1. Rk Maksimir Pastela
 2. Mrk Sesvete
 3. Rk Bjelovar
 4. Rk Dubrava

U13

 1. Rk Maksimir Pastela
 2. Rk Dubrava
 3. Rk Bjelovar
 4. Rk Feniks

U15

 1. Rk Rudar
 2. Rk Bjelovar
 3. Rk Maksimir Pastela
 4. Mrk Sesvete

U17

 1. Rk Rudar
 2. Rk Maksimir Pastela
 3. Rk Bjelovar
 4. Rk Feniks

Poštivajući sve epidemiloške mjere tijekom ovog vikenda možemo zaključiti da je turnir bio i više nego uspješan. Iako nije bio brojniji kao proteklih godina kvalitete i dobrih utakmica nije nedostajalo. Zahvaljujemo se joše jednom svim ekipama, igračima,trenerima,sucima,zapisničkom stolu i liječniku na pridržavanju svih pravila, kao i roditeljima koji su vjerno pratili svoju djecu preko live strema na Youtubeu. Mi nastavljamo svoj rad i veselimo se idućoj godini i novom turniru,nadamo se bez ovakvih mjera i sa puno ekipa, dobrih utakmica kao i navijačima na tribinama.

Posebno se zahvaljujemo djelatnicima kluba,trenerima i upravi koji su ovaj turnir organizirali i sproveli na ovaj način u ovakim teškim okolnostima te medijima koji su promovirali naš klub,grad i najtrofejniji sport u Hrvatskoj.

Isto tako zahvaljujemo se našim sponzorima koji su nam ponovno pomogli i ukazali povjerenje.

Send this to a friend